تولید گوشت قرمز به ۳۰/۴ هزار تن رسید
مرکز آمار ایران: میزان گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه خرداد ۱۳۹۹ جمعاً ۳۰/۴ هزار تن بوده است.
به گزارش فرهنگ اقتصاد-وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه خرداد ۱۳۹۹ جمعاً ۳۰,۴ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد ماه امسال را منتشر کرد.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۷,۲ هزار تن، ۵۶.۴ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۰.۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۱ هزار تن و سایر انواع دام با ۶۲۳.۱ تن، بهترتیب ۳۴.۵ درصد، ۷ درصد و ۲.۱ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد ۱۳۹۹ با ماه مشابه ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۳۹ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در خرداد ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۴۰ درصد، برای بز و بزغاله ۲۴ درصد، برای گاو و گوساله ۴۱ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۴۸ درصد، و برای شتر و بچهشتر ۱۰ درصد افزایش داشته است.
نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد ۱۳۹۹ نسبت به اردیبهشت ۱۳۹۹ در حدود ۱,۵ درصد کاهش داشته است.
منبع:ایرنا
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: