نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی:
برای گذر از چالش های اقتصادی باید از مسیر فرهنگ عبور کرد
نائب رئیس مجلس با بیان اینکه سرانه پزشک به جمعیت کشور ۵.۵ برابر افزایش یافته است گفت: مجلس افزایش ظرفیت پزشکان در مناطق محروم را تصویب کرد.
فرهنگ اقتصاد _ علی نیکزاد پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شازند با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان اظهار داشت: در دوران قبل از انقلاب اسلامی ایران در کشورمان تنها ۱۲ هزار پزشک وجود داشت که به برکت انقلاب و با اقداماتی که انجام شده این آمار امروز به ۱۶۰ هزار پزشک در کشور رسیده است.
وی با بیان اینکه جمعیت کشور طی بیش از ۴ دهه اخیر رشدی ۳ برابری داشته با این حال آمار تعداد پزشکان در کشور ۱۲.۵ برابر شده است، افزود: سرانه پزشک به جمعیت کشور ۵.۵ برابر افزایش یافته و امروز مجلس ناچار شده که افزایش ظرفیت پزشکان در مناطق محروم را مصوب کند چراکه در واقع اگر عدالت اجرایی نشود پیشرفت ها به کام مردم شیرین نخواهد شد.
وی افزود: اینها بخشی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است و اگر دستاوردهای جمهوری اسلامی را انکار یا به درستی روایت نکنیم خطای راهبردی و جفا کردهایم چراکه این انقلاب دستاوردهای بسیاری داشته و باید این روند پیشرفت را ادامه دهیم تا کشور در عرصه های زیربنایی به نقطه ایده آل برسد، اما گره کار در بحث عدالت است.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی نوعی جدید از حکمرانی در عرصه جهانی بود که با رهبری امام راحل شکل گرفت و تبدیل به الگویی بی بدیل و بی نظیر برای ملت های آزادی خواه جهان شد.
نیکزاد با اشاره به نفی سلطه گری در انقلاب اسلامی، افزود: برخی بر این تصور باطل هستند که این انقلاب با یک طوفان رفتنی است، در صورتی که پایه های این انقلاب بر دکترین انقلاب که توسط امامین انقلاب بیان شده است، استوار است.
نائب رئیس مجلس ادامه داد: در انقلاب اسلامی نظام، دولت، جامعه و تمدن اسلامی را پوشش میدهد و برای تمام ارکان حکومت برنامه و نقشه راه مشخص دارد به همین دلیل کارآمدی نظام مقدس اسلامی، در عرصه سیاسی بی نظیر است.
وی با تاکید بر اینکه هر انقلاب و نظام سیاسی باید یک رمز موفقیت، کارآمدی و افزایش سرمایه اجتماعی را به دنبال داشته باشد، افزود: تمام رخدادهای مهم سیاسی اعم از انتخابات و نتایج آن به واسطه اراده مردم رقم می خورد و هیچ رخدادی از قبل قابل پیش بینی نیست.
نیکزاد ادامه داد: در جمهوری اسلامی ایران، در عرصه سیاسی؛ انتخابات، مردم سالاری دینی و مشارکت و در مثلث “رهبر معظم انقلاب اسلامی، اسلام اصیل و مردم” همه چیز معنا پیدا می کند و اگر یکی از رئوس یا اضلاع این مثلث هویت خود را از دست بدهد انقلاب محکوم به شکست است.
وی اضافه کرد: در جمهوری اسلامی، این سه ضلع مثلث همواره مکمل و همراه هم بوده اند و اگر امروز به ناحق و بر اساس سیاست های دشمنان نظام در ابعاد مختلف مردم ایران تاوان می دهند، به دلیل ایستادن بر موضع اسلام اصیل است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در محاسبات سیاسی و منطقه ای، اقدامات امنیتی و انتظامی حتما روی انقلاب اسلامی حساب ویژه باز شده است اما علیرغم دسیسه های متعدد مخالفین و دشمنان نظام، هیچ گاه توطئه ها به نتیجه نرسیده است.
وی عنوان کرد: در عرصه های امنیتی، اطلاعاتی، دفاعی، نظامی و … اگر مجاهدت مجاهدان علمی که در اغلب موارد بازگو نمی شود، نبود، امروز در این عرصه به موفقیت های بزرگ دست نمیافتیم و تا به این حد در منطقه تاثیر گذار عمل نمی کردیم.
نیکزاد با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی در جامعه بیان کرد: عمده مشکلات ما در این جامعه در بعد فرهنگی است که دشمن از این حیث کشور را آماج حمله های متعدد قرار داده است. تربیت توحیدی جامعه ما پرورش دهند نسل قاسم سلیمانی ها است.
وی افزود: دغدغه دولت نیز تحقق رفاه، آسایش و آزادی مردم است و مجلس همراه دولت درصدد کاهش مشکلات اقتصادی مردم است اما باید توجه داشت که برای گذر از چالش های اقتصادی باید از مسیر فرهنگ عبور کرد و فرهنگ جامعه را اصلاح کرد.
نیکزاد افزود: بازگشت به فرهنگ اصیل انقلاب اسلامی، گره های اقتصادی را حل می شود هرچند که راه حل معضلات اقتصادی با افزایش تولید و سرمایه گذاری داخلی و خارجی نیز در ارتباط است.
نیکزاد بر ضرورت رفع کمبود پزشک در مناطق محروم تاکید کرد و گفت : امروز مجلس ناچار شده است که افزایش ظرفیت پزشکان در مناطق محروم را مصوب کند چراکه در واقع اگر عدالت اجرایی نشود پیشرفت ها به کام مردم شیرین نخواهد شد.
وی اضافه کرد: اگر دستاوردهای جمهوری اسلامی را انکار کنیم، جفا کرده ایم. این انقلاب دستاوردهای بسیاری داشته است و باید این روند پیشرفت را ادامه دهیم تا کشور در عرصه های زیربنایی به نقطه ایده آل برسد، اما گره کار در بحث عدالت است.
نیکزاد به محدودیت امکانات برخی نقاط شهری کم جمعیت اشاره کرد و افزود: مسلما مردم این شهرها برای درمان باید به مراکز استان ها مراجعه کنند و وزارت بهداشت نیز باید در این راستا عدالت را در کشور اجرایی کند.
وی احداث بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی در شازند با مشارکت پتروشیمی را مقدمه ای برای اجرای عدالت دانست و گفت: با جدیت پیگیر تحقق این پروژه هستیم و تاکنون ۵ جلسه هماهنگی پیرامون این موضوع با مسئولین ذیربط تشکیل شده است و به طور قطع وزارت بهداشت نیز بیمارستان را تجهیز خواهد کرد.
نیکزاد اضافه کرد: با پیشرفت ۵۰ تا ۶۰ درصدی این پروژه روند تجهیز و تامین نیروی انسانی آن از سوی وزارت بهداشت پیگیری خواهد شود.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: