مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا خبر داد؛
پتروشیمی دنا پتانسیل ارزآوری ۵۰۰ میلیون یورویی در سال را دارد
مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا در نشستی با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسش خبرنگار فرهنگ اقتصاد مبنی بر ارزیابی وی از آینده پیشرو این شرکت؛ اذعان کرد: انشالله باهمت جمعی عزیزان دست اندرکار و مساعدتهای مسوولین ذیربط در مسیر رشد و توسعه و تعالی این صنعت ارزش آفرین؛این شرکت پتانسیل ارزآوری ۵۰۰ میلیون یورویی در سال را می تواند داشته باشد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا در نشستی با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسش خبرنگار فرهنگ اقتصاد مبنی بر ارزیابی وی از آینده پیشرو این شرکت؛ اذعان کرد: انشالله باهمت جمعی عزیزان دست اندرکار و مساعدتهای مسوولین ذیربط در مسیر رشد و توسعه و تعالی این صنعت ارزش آفرین؛این شرکت پتانسیل ارزآوری ۵۰۰ میلیون یورویی در سال را می تواند داشته باشد.
وی افزود: پتروشیتی دنا، یک پروژه ملی و متعلق به جامعه فرهنگیان است.
او اضافه نمود:ما از ابتدای شروع کار ضمن قلمداد نمودن رسالتی خطیر در مسیر نیل به رشدوتوسعه پایدار؛ صیانت از اموال و ذخیره فرهنگیان را نیز وظیفه ای بسیار ارزشمند می دانیم و این امر در واقع مهمترین خط قرمز ما محسوب می شود.
مدیرعامل پتروشیمی دنا درادامه با درخواست از همراهی وهمیاری رسانه ها در امر اطلاع رسانی آنان را بعنوان یکی از ابزار ضروری و تکمیلی در حوزه تحولات صنعتی و اقتصادی کشور برشمرد و گفت:فرصت ایجاد شده برای اطلاع رسانی شفاف در پتروشیمی دنا در آینده بستری خواهد بود تا از این پس اخبار و تحولات این مجتمع پتروشیمی به سمع و نظر هموطنان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: اولین تلاش ما در پتروشیمی دنا این بود که یک تیم بزرگ تخصصی را بکار بگیریم وبدون پرداختن به مباحث حاشیه ی
ای بازدارنده، صرفا بارویکرد های منطقی،تفکری و تخصص محوری، دلایل تاخیر در این پروژه را شناسایی کرده و در رفع مشکلات موجود بکوشیم تا هرچه زودتر طرح را به بهره برداری برسانیم.
هاشمی اضافه کرد: بر همین اساس ما در ۶ ماه گذشته این مشکلات را با نگاه تخصص محوری شناسایی و چالش های موجود در دستور کار قرار دادیم و در بررسی ها و جلسات متعدد و تشکیل کمیته های مختلف ،پرونده های باز مانده و مسائل باقی مانده را حل و فصل کرده و موضوع تامین مالی را به سرانجام رساندیم.
وی ادامه داد: هم اکنون برای ادامه کار در این پروژه به ۳ هزار میلیارد تومان تامین مالی نیازمندیم و در شرایطی که سهامداران پتروشیمی دنا تمام تلاش خود را کرده اند و مقرر است این تامین مالی را ادامه بدهند، اما با اینحال همه سعی خود را به کار برده ایم تا از محل بازار سرمایه و بانک ها نیاز های مالی این طرح را پیگیری کنیم و به نتیجه برسانیم.
هاشمی اضافه کرد: در حوزه تجهیزات فرایندی ۳۲ میلیون یورو قرار داد ساخت تجهیزات لازم را منعقد کرده ایم و پیمانکارمان که شرکت ماشین سازی اراک است با جدیت این کار را دارد دنبال می کند.
مدیرعامل پتروشیمی دنا افزود: یک تیم تخصصی همه این بخش ها را دنبال می کند و به سرانجام می رساند و اینک تجهیزات مورد نیاز چه از خارج از کشور و چه از سوی ماشین سازی اراک تامین شده است.
این فعال صنعت پتروشیمی با اشاره به اینکه در حوزه اجرای طرح یکی از مسائل مربوطه تهیه متریال بوده است گفت: بخشی از تجهیزات و ماشین آلات در ماشین سازی اراک ساخته می شود و تجهیزات باقی مانده نیز با هزینه ای ۱۳ میلیون یورویی بعد از ۵ سال بلاتکلیفی تهیه می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون طرح های تکمیل نشده و معطل مانده بسیاری در کشور وجود دارد که به دلیل عدم تامین مالی راکد مانده است گفت:دولت با مولد سازی و به کار گیری سرمایه های بلا استفاده راکد در تلاش است این طرح ها را راه اندازی کند و ابزارهای تامین مالی از طریق بورس را نیز در این خصوص فعال گرداند و این حرکت دولت می تواند به طرح هایی مانند پتروشیمی دنا نیز کمک کند و ما پیگیری های خود را به عمل آورده ایم تا بر اساس مصوبه ۱۷۰ میلیون یورویی خود از صندوق توسعه ملی که به حالت تعلیق در آمده بود را مجددا به جریان بیندازیم.
درادامه این نشست رسانه ای؛ سجاد کوثری عضو هیات مدیره و مدیر پروژه پتروشیمی دنا با اشاره به مطلب فوق اظهار کرد:این طرح عظیم ملی با سرمایه گذاری ۴۸۰ میلیون دلاری و سهامداری شرکت های هلدینگ انرژی سپهر، پتروشیمی سیراف انرژی، صنایع پتروشیمی سبلان،قطب پتروشیمی سپهر لاوان و تجارت بین الملل سکو در فاز مطالعات اولیه ۹۹٫۸ درصد ،در امور زیر بنایی ۹۸٫۹ درصد، در لیسانس و مهندسی ۹۴٫۳ درصد، در تدارکات ۹۱درصد و در ساختمان و نصب ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مجری طرح پتروشیمی دنا ادامه داد:با پیش بینی های انجام شده امیدواریم این طرح بزرگ در سال ۱۴۰۳ آماده راه اندازی و بهره برداری شود و این در حالیست که میزان ارزآوری این واحد تولیدی سالانه بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار خواهد بود که می تواند به بازار ارز کمک های شایانی به عمل آورد.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: