افق ۱۴۰۴ بانک کشاورزی:
تخصیص ۹۰ درصد منابع مالی بانک به بخش کشاورزی و پرداخت ۲۱۰ همت تسهیلات
مدیرعامل بانک کشاورزی، هدفگذاری این بانک برای سال ۱۴۰۴ را افزایش سهم تأمین مالی بخش کشاورزی به ۹۰ درصد و پرداخت بیش از ۲۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اعلام کرد و تحقق آن را مستلزم مشارکت راهبردی با مشتریان، توسعه زنجیره ارزش و استفاده از فناوریهای نوین دانست.

فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، وهب متقینیا در همایش رؤسای شعب موفق عملکردی سال ۱۴۰۳، با تشریح مسیر تحول راهبردی بانک همراستا با برنامه هفتم توسعه کشور گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته موفق شد ضمن تامین ۶۲ درصد نیاز مالی بخش کشاورزی، با رشد نقدینگی ۳۵ درصدی در مقابل رشد ۲۸ درصدی نظام بانکی، جایگاه خود را در نظام بانکی ارتقا دهد.
مدیرعامل بانک کشاورزی با تأکید بر ضرورت تحول در نگرش و عملکرد شعب، از رؤسای شعب خواست تا به رهبران بومی و مجازی کسبوکار در منطقه خود تبدیل شوند و با تمرکز بر زنجیره خدمات مالی مشتریان، در مسیر پایداری مالی و خلق ارزش حرکت کنند.
متقی نیا با تأکید بر لزوم افزایش حرفهایگری در بدنه اجرایی، گفت: بانک کشاورزی صرفاً یک بانک مأموریتی نیست، بلکه باید در جایگاه یک بانک حرفهای، توانمند و رقابتی در نظام بانکی کشور عمل کند.
وی با اشاره به ورود رقبای جدید به بازار تأمین مالی بخش کشاورزی تأکید کرد که بانک برای تثبیت جایگاه خود نیازمند نگاه تخصصی، نوآورانه و ارتقای مستمر توانمندیها است.
متقی نیا تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی نه صرفاً محل ارائه خدمات، بلکه واحدهای اقتصادی مولدی هستند که نقشی محوری در تحقق اهداف بانک و توسعه پایدار کشاورزی دارند؛ روسای شعب باید فراتر از یک مدیر معمولی عمل کنند و نقش مربیگری و توسعهگری کارکنان را بر عهده داشته باشند؛ یعنی با کشف ظرفیتهای پنهان کارکنان، ایجاد انگیزه، بازخورد مستمر و اعتمادسازی، زمینه خلق ارزش افزوده را فراهم کنند.
وی با تأکید بر نقش تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش بانک گفت که این نوع تسهیلات، در واقع سرمایهگذاری در تولید و تأمین امنیت غذایی فردای کشور است.
مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری تاکید کرد: شعار بانک کشاورزی «سرمایهگذاری امروز، امنیت غذایی فردا» نیز منبعث از این پیام است؛ اعتقاد داریم سرمایهگذاری در بخش کشاورزی تضمینی برای امنیت غذایی سرزمین ماست و برای رسیدن به این هدف، ضروری است که ریلگذاری درست و حرکت همراستا، هماهنگ و همافزا داشته باشیم. شعار سال و شعار بانک، چراغ راه ما هستند و این قطار باید سرافرازانه و هوشمندانه به پیش رود.
وی همچنین تأکید کرد که پایداری مالی شعب در اولویت بانک قرار دارد و خروج شعب از زیاندهی یک ضرورت است و این مهم از طریق افزایش وصول مطالبات، کاهش ریسک اعتباری، بهبود مدیریت منابع و مصارف و کاهش هزینههای ذخیره مطالبات ممکن خواهد بود. علاوه بر این، افزایش درآمدهای کارمزدی از طریق فروش خدمات تعهدی، جذب مستمر مشتریان جدید و کاهش هزینههای تأمین مالی و برداشت از حساب مرکز از دیگر راهکارهای کلیدی بانک برای پایداری مالی شعب است.
متقینیا خاطرنشان کرد : شعب باید در مسیر زنجیره فعالیتهای مشتری قرار گیرند و علاوه بر جبران هزینههای سربار از طریق سود عملیاتی، از داراییهای ثابت نیز ارزش افزوده ایجاد کنند.
مدیرعامل بانک کشاورزی همچنین بر ضرورت تحول دیجیتال و حضور فعال در زیستبوم دیجیتال تأکید کرد و افزود : بانک کشاورزی باید با بهرهگیری از فناوریهای نوین، مدلهای تأمین مالی متنوع و محصولات بانکی تخصصی برای بخش کشاورزی را توسعه دهد. این امر نه تنها سهم بازار بانک را افزایش میدهد بلکه به افزایش رضایت مشتریان و ارتقای خدمات منجر میشود.
وی در پایان، با اشاره به اهمیت بعد انسانی رسالت بانک کشاورزی گفت: دیدن لبخند رضایت کشاورز و شادی او بزرگترین سرمایه معنوی ماست و این ارزش فراتر از محاسبات مالی است. این هویت منحصر بهفرد بانک کشاورزی است که آن را از سایر بانکها متمایز میکند.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: