تامین سرمایه خلیج فارس نشست تخصصی با عنوان «روشهای نوین تامین مالی از طریق بازار سرمایه» را برگزار کرد
تامین سرمایه خلیج فارس نشست تخصصی با عنوان «روشهای نوین تامین مالی از طریق بازار سرمایه» را همزمان با سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک، بیمه و خصوصیسازی با حضور مسئولان و چهرههای شناخته شده بازار سرمایه برگزار کرد.
فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی شرکت تامین سرمایه خلیج فارس، نشست تخصصی با عنوان «روشهای نوین تامین مالی از طریق بازار» و با ریاست جواد عشقی نژاد مدیرعامل این شرکت در سالن ابن سینای مرکز همایشهای بین المللی جزیره کیش برگزار شد.
در این نشست تخصصی سعید اسلامی بیدگلی دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران، میثم فدایی مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، امیر تقی خان تجریشی رئیس هیات مدیره شرکت بورس تهران و محمدوطنپور نائب رئیس هیات مدیره شرکت فرابورس ایران به ارائه موضوعات تخصصی در این زمینه پرداختند.
جواد عشقینژاد در ابتدای این پنل تخصصی صحبتهایش را با معرفی شرکت تأمین سرمایه خلیجفارس و اهمیت تأمین سرمایهها در دنیای کنونی آغاز کرد و گفت: ایجاد تأمین سرمایه تخصصی در حوزه صنعت هدف ما بود که در بهمنماه سال گذشته قدمهای اولیه خود را در این راه برداشتیم و تا پیش از بهمنماه سال جاری توانستیم به نتایج خوبی برسیم.
وی ادامه داد: در کمتر از پنج ماه و در تاریخ ۱۲ خرداد سال جاری موافقت اصولی شورای عالی بورس را به دست آوردیم و پسازآن توانستیم در ۱۷ مهرماه مجوز عرضه را اخذ کنیم. در کمتر از دو هفته و در تاریخ اول آبان مجوز پذیرهنویسی از فرابورس اخذ و هفته بعد در ۸ آبان عملیات پذیرهنویسی با نماد «تفارس» انجام شد تا بتوانیم امروز و در این لحظه در مجمع عمومی مؤسسین در خدمت سهامداران باشیم.
سعید اسلامی بیدگلی در سخنرانیاش با عنوان «شرایط فعلی اقتصاد و چشمانداز اقتصاد در سال ۱۴۰۱» نمایشگاه کیش اینوکس را فرصتی مناسب برای اشتراکگذاری اندیشهها و برقراری روابط در بازارهای مالی کشور دانست و گفت: باوجود متغیرهای متنوعی که در اقتصاد ایران وجود دارد پیشبینیپذیری اقتصاد ایران شرایط خوبی ندارد و تنها میتوان به گمانهزنیها اکتفا کرد. همچنین، بهخوبی میدانیم اقتصاد ایران در تنگنایی طولانیمدت قرارگرفته و تمام راههایی که به گشایشهایی کوتاهمدت بیانجامد را امتحان کردهایم، راههایی که هیچکدام تاکنون به سرانجام نرسیدهاند.
وی با اشاره به این موضوع که در سال ۱۳۹۹ با تورم ۳۷ درصدی و در سال جاری با پیشبینی ۴۰ درصدی مواجه هستیم گفت: در کشورهای همسایه با مفهوم بانک مرکزی مواجه نیستیم اما این کشورها مانند ما تورمهای دورقمی را تجربه نکرده و یا در بازه زمانی کوتاهمدت چندساله تجربه کردهاند.
اسلامی بیدگلی با اشاره به چهار دهه درگیری با تورم دورقمی در ایران اظهار داشت: پیشبینی کاهش تورم در سال آینده و رسیدن به تورم زیر ۳۰ درصد وجود دارد اما یکی از راههای رهایی از تورم داشتن سیستم حکمرانی درست در اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: ظرفیت بازارهای ایران افزایش قابلتوجهی یافته و توسعه بازار سرمایه میتواند شجاعت کنترل قیمتگذاری دستوری را ایجاد کرده و سپردن بسیاری از تصمیمات به سازوکارهای بازار میتواند راهگشا باشد.
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران بابیان اینکه، باوجود تورم سنگین، بسیاری از تصمیمات در اقتصاد ایران کوتاهمدت است اظهار داشت: بهخوبی تجربه کردهایم که راهحلهای سالهای گذشته نمیتواند ما را به موفقیت رسانده و تنها طراحی ابزارهایی که سرمایهگذاران را از تورم و تغییر قیمت مصون نگاه دارد میتواند راهگشا باشد.
وی در پایان اظهار داشت: امروز با تنوع بسیار زیادی مواجه نیستیم و تأمین سرمایه میتواند راهکارهایی محدود در اختیار افراد برای سرمایهگذاری قرار دهد.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: