امضای تفاهمنامه شبکه تبادل فناوری با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس
نشانزاده: راه برون رفت کشور از مصرف زدگی، شرکتهای دانش بنیان است/ سلطانعلی زاده: استراتژی جدید گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بستر بزرگی برای شتاب شرکتهای دانش بنیان خواهد بود
شبکه تبادل فناوری برای تجاری سازی محصولات و فناوریهای شرکتهای دانشبنیان و نانویی فعال در صنایع مرتبط با فعالیتهای گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و همافزایی توان شرکتهای دانش بنیان در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با این گروه بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در سومین روز از بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، مراسم انعقاد شش تفاهمنامه این گروه در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان، توسعه همکاریهای پژوهشی و انجام طرحهای مشترک با شرکتها و مراکز دیگر در سالن همایشهای شماره دو محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
تفاهمنامه همکاری گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شبکه تبادل فناوری که در هفت محور همکاری تنظیم شده بود، به امضا رسید.
در این مراسم معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گفت: معتقدم راه برون رفت کشور از مصرف زدگی، شرکتهای دانش بنیان است، بیش از صد سال است که در صنعت نفت نیازمند قطعات و لایسنس خارجی بودهایم وبا اتکا به شرکتهای دانش بنیان میتوانیم در صنعت نفت و پتروشیمی روی پای خودمان بایستیم.
حسن نشانزاده مقدم تصریح کرد: در راستای صیانت از منابع ملی و توسعه کسب و کار و استفاده از توان علمی کشور، گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با شبکه تبادل فناوری همکاری خواهد کرد.
رئیس شبکه تبادل فناوری هم در این مراسم اظهار داشت: با وجودبیش از ۶۷۰۰ شرکت دانش بنیان فعال در کشور، ظرفیتهای قابل توجهی درکشور وجود دارد و با امضای این تفاهمنامه به هلدینگ خلیج فارس برای بهره مندی بیشتر از این ظرفیت کمک میکنیم.
رضا سلطانعلیزاده تصریح کرد: اقتصاد کشور با نوآوری و دانش بنیان توسعه مییابد و بخش اعظمی از اقتصاد کشور ما را صنعت نفت، گاز و پتروشیمی تشکیل میدهد که تلاش میکنیم با وصل کردن ظرفیتهای داخلی و جوانان، نیازهای این صنعت را بر طرف کنیم.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به استراتژی جدید گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و ظرفیتهای مالی، اعتباری و سرمایهگذاری این گروه برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان، معتقدم این تفاهمنامه و این استراتژی بستر بزرگی برای شتاب شرکتهای دانش بنیان خواهد بود و میتواند به عنوان یک الگو در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مطرح شود.
بررسی و معرفی ظرفیتهای فناورانه جهت حل نیازهای صنعتی هلدینگ، شناسایی، اولویتبندی و معرفی نیازهای فناورانه صنعتی گروه، کمک به تجاری سازی محصولات و فناوریهای شرکتهای دانشبنیان و نانویی فعال در صنایع مرتبط با فعالیتهای گروه، استفاده از ظرفیت نهادهای واسط (بروکر) در شبکه تبادل جهت هماهنگی با هلدینگ و احصاء نیازهای آنها در قالب برنامه شبکه تبادل فناوری، بهم رسانی و پیگیری پروژههای مورد تأیید طرفین در قالب برنامه شبکه تبادل فناوری از مواردی است که طرفین برای اجرای آن تفاهم کردند.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: