نقش بانک توسعه تعاون در پیشبرد برنامه های توسعه ای و تکالیف بودجه ای برجسته بوده است
محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در آغاز کارگروه آموزشی مدیران ستادی و استانی بانک توسعه تعاون اظهار داشت: نقش آفرینی بانک توسعه تعاون در تکالیف بودجه ای و برنامه های پنج ساله توسعه ای و طرح های ملی نشان دهنده ظرفیت بانک می باشد.
فرهنگ اقتصاد _ وی افزود: حدود ۵۰۰ بانک توسعه ای در دنیا فعالیت می کنند که رویکردی حمایتی دارند و بانک توسعه تعاون نیز رویکردی اخلاق مدارانه در حوزه اقتصاد ایران برعهده دارد که تکالیف و اقدامات بانک فراتر از کسب سود مادی و با هدف کمک به تولید و اقتصاد می باشد.
ایرانی آینده پژوهی فضای بانکی را برای بانک مغتنم برشمرد و گفت: نگاه به بازارهای نوظهور، رقبا و نیز رصد فضای بانکی می تواند فرصتی ارزنده را برای بانک توسعه تعاون فراهم سازد تا آمادگی کافی برای فعالیت سازنده در سالهای آتی را داشته باشد.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: میزان نفوذ در بازار ، شاخص مهمی است که با دریافت داده های صحیح می توان موقعیت کنونی و قابل پیش بینی برای بانک را تبیین نمود.
ایرانی با اشاره به اینکه از طریق تدابیر و برنامه ها می توان اثربخشی بانک را در عرصه های توسعه و پیشرفت کشور جلوه گر نمود خاطرنشان کرد :اساسنامه بانک در بدو تاسیس تدوین شده و در دوره های زمانی چند ساله نیازمند بازنگری است و همچنین برخی مسائل از جمله اختصاص هفتاد درصد به بخش تعاون و سهم تعاونی ها در تحقق این اندازه، قابلیت بررسی و تحلیل دارد.
ایرانی گفت: بانک در فضایی رقابتی با شبکه بانکی برای جذب منابع و همچنین جذاب نمودن خدمات برای مشتریان و مراجعین قرار دارد و با این که بانک های تجاری از آزادی عمل بیشتری برخوردارند، هنر همکاران بانک در این بوده است تا با رویکردی توسعه ای دراین بازار رقابتی فعالیت نمایند.
وی تصریح نمود: بیش از ۹۰ هزار تعاونی فعال در عرصه اقتصاد حضور دارند و ۲۲۰ هزار تعاونی ثبت شده در منابع آمار ملی است و بانک توسعه تعاون وظیفه دارد تا شرایطی را مهیا سازد تا تامین منابع مالی، تجهیز منابع و خدمات تخصصی را با سطحی ممتاز برای این جامعه هدف گسترده ارائه کند.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: مدیران استانی و واحدهای صف از تجربه ای ارزنده در ارائه خدمات به جامعه هدف و مواجهه با تعاونی ها و نیازسنجی آنها برخوردارند و هم افزایی و تعامل واحدهای ستادی و صف می تواند مثمر ثمر باشد.
ایرانی افزود:کمک به رشد بخش تعاون می تواند در کاهش تصدی گری دولت نیز تاثیرگذار باشد و امکان پرورش و بالندگی تعاونی ها و تحقق سهم ۲۵ درصدی در اقتصاد ملی در پیشرفت کلی کشور نیز اثرگذار است.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: