افتخارآفرینی آریاساسول در جایزه بینالمللی تجارب برتر ۲۰۲۳
شرکت پلیمر آریاساسول در نهمین دوره جایزه بینالمللی تجارب برتر (9th International Best Practice Competition 2023 - IBPC) و پنجمین دوره جایزه نوآوری سازمانی (5th Organization-Wide Innovation Award - 2023) موفق به کسب دستاوردهایی در سطح شرکتهای بزرگ دنیا شد.
فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، این شرکت با حضور در این رقابت بینالمللی، موفق شد در دو حوزه مدیریت یکپارچه ریسک و مدیریت کیفیت با ارائه دو طرح با عناوین «فرآیند مدیریت ریسک یکپارچه سازمانی و استفاده از داشبوردهای مدیریتی» و «دستیابی به ابزارهای دیجیتال برای ارتقا فرآیندهای کنترل کیفیت» از سوی مدیریت طرح و برنامه و واحد کیفیت، بار دیگر پرچم ایران را بر قلههای افتخار به اهتزاز درآورد.
این رویداد هر ساله از سوی مرکز تحقیق تعالی سازمانی (COER)، مرکز رقابت تجارب برتر جهانی (BPIR.com) و شبکه جهانی معیار در همکاری با اتاق صنعت و تجارت ابوظبی، مرکز تعالی سازمانی جهانی ابوظبی، جایزه تعالی شیخ خلیفه و حامیانی از سرتاسر جهان در کشور نیوزلند، با حضور داوران متخصص بینالمللی و شرکتهای بزرگ از نقاط مختلف دنیا برگزار میشود.
سطوح اصلی جایزه تجارب برتر در این رقابت بزرگ بینالمللی شامل سطوح: سطح ۱ ستاره: نقصان عده، سطح ۲ ستاره: نقصان جزئی، سطح ۳ ستاره: شایسته و حرفهای، سطح ۴ ستاره: بهترین در سطح منطقه، سطح ۵ ستاره: متعالی در سطح بینالمللی، سطح ۶ ستاره: فوق العاده در سطح بینالمللی و سطح ۷ ستاره: الگو در کلاس جهانی در سطح بینالمللی میشود.
تجربیات و طرحهایی که در سطح جایزه بالاتر از ۴ ستاره قرار میگیرند، بهعنوان بهترین تجربه (Best Practice) شناخته میشوند.
تعداد کمی از شرکتهای ایرانی در این دوره از رویداد مشارکت داشتند و آریاساسول با ارائه دو طرح در حوزه تجارب برتر، توانست رتبههای برتر جهانی را کسب کند.
نهمین دوره این جایزه، با حضور شرکتهای معتبر از سراسر جهان و ارائه بیش از ۱۳۰ طرح برگزار شد و برای نخستینبار شرکتهای معتبر از قارههای آمریکا و اروپا، از جمله ایالت متحده آمریکا و اسپانیا، طرحهای خود را ارائه کردند.
کمیته داوران طرحهای ارائه شده از سوی شرکتها را پس از ارزیابی اولیه انتخاب میکنند که در این دوره، ۸۰ طرح به مرحله دوم راه یافتند؛ در مرحله دوم شرکتکنندگان در جلسات پرسش و پاسخ که بهصورت آنلاین برگزار شد، از طرحهای خود دفاع کردند و براساس نظر سختگیرانه و موشکافانه هیئت داوران که از سراسر دنیا حضور داشتند، ۳۰ طرح بهطور بالقوه بهعنوان فینالیست انتخاب و در نهایت ۱۴ طرح پذیرفته شد و به مرحله نهایی راه یافتند.
در این رقابت بینالمللی، طرح «دستیابی به ابزارهای دیجیتال برای ارتقا فرآیندهای کنترل کیفیت» به مرحله دوم ارزیابی راه یافت و جز ۳۰ طرح بالقوه فینالیست انتخاب و مقام ۵ ستاره با عنوان متعالی در سطح بینالمللی(Excellent International Best Practice) را کسب کرد.
در ادامه طرح «فرآیند مدیریت ریسک یکپارچه سازمانی و استفاده از داشبوردهای مدیریتی»، با حضوری پرقدرت به جمع ۱۴ طرح برتر این رقابت راه یافت و پس از ارزیابی سختگیرانه مرحله دوم داوران بینالمللی، توانست مقام ۶ ستاره با عنوان فوقالعاده در سطح بینالمللی (Outstanding International Best Practice) را از آن خود کند و بدین ترتیب دو جایزه در سطح تجارب برتر بینالمللی ۲۰۲۳ را برای کشور عزیز ایران به ارمغان آورد.
رتبه برتر حکمرانی شرکتی به آریاساسول رسید
در این رویداد علاوه بر اعطای رتبه در بخشهای مختلف به مشارکتکنندگان از سرتاسر جهان، شرکتهای برتر در هر حوزه، معرفی میشوند.
در این رویداد مهم، شرکت پلیمر آریاساسول با ارائه طرح مدیریت ریسک یکپارچه سازمانی که جایزه ۶ ستاره را دریافت کرده بود، در بین بیش از ۱۳۰ طرح مشارکت کننده، رتبه نخست را در حوزه حکمرانی شرکتی (Governance Category) دریافت کرد.
جایزه برترین شرکت نوآور به شرکت ایرانی تعلق گرفت
پنجمین دوره جایزه نوآوری سازمانی (۵th Organization-Wide Innovation Award – 2023) با هدف شناسایی سازمانهایی با محوریت بهکارگیری بهترین روش یادگیری و تلفیق آن با ایدهها و خلاقیت برای تبلور نوآوری، برگزار شد.
این جایزه در ارزیابی خود سازمانهای سرآمدی را شناسایی میکند که فرهنگ نوآوری را در تمامی جنبههای عملیات خود از رهبری گرفته تا کارکنان و دربرگیری تمامی سهامدارانی که منتج به فرآیندها، محصولات و خدمات نوآورانه میشوند، جاری کرده باشند.
آریاساسول با حضوری موفق در این جایزه و ارائه طرحی یکپارچه با عنوان «خلق ایده تا محصول تجاری»، با تشریح سه فرآیند نظام پیشنهادها، خلاقیت و اثربخشی و مرکز نوآوری، توانست تنها طرح موفق ۶ ستاره این رویداد باشد. این طرح بهصورت جامع، فرآیندهای خلق ایده، ارزیابی، اجرا و در نهایت تجاریسازی آن را معرفی کرد.
از آنجایی که هیچ شرکتی موفق به کسب مقام ۷ ستاره در این بخش نشد و سایر شرکتهای مشارکتکننده از سرتاسر جهان از جمله آرامکو نیز بیش از ۵ ستاره کسب نکردند، بنابراین طرح آریاساسول بهعنوان «برترین طرح در جایزه نوآوری ۲۰۲۳» انتخاب شد.
هرساله کشورهای آسیای جنوب شرقی از جمله فیلیپین، اندونزی، کرهجنوبی، همچنین کشورهای حوزه خلیجفارس از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی حضور پررنگی در این جایزه دارند.
در پایان شرکت پلیمر آریاساسول در نهمین دوره جایزه تجارب برتر با کسب سه عنوان برتر جهانی، بهدلیل تعدد جوایز دریافتی مورد تقدیر قرار گرفت.
آریاساسول در این دوره، ۳ طرح در بخشهای مدیریت ریسک سازمانی، مدیریت کیفیت، خلق ایده تا تجاریسازی محصول، را ارائه کرد و با کسب سه رتبه تجربه برتر جهانی، جز معدود شرکتهایی است که توانسته در یک دوره برگزاری این رویداد جهانی و رقابت بینالمللی، در بیش از دو حوزه، بهعنوان مقام برتر انتخاب شود و مورد تقدیر جهانی قرار گیرد.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: