“سرآمدی بانک کشاورزی در شبکه تولید و توزیع مواد غذایی در قالب زنجیرههای تأمین”
بانک کشاورزی از ابتدای دولت سیزدهم با هدف ارتقا و تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور بالغ بر۳۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به فعالان زنجیره تأمین مواد غذایی پرداخت کرده است.
فرهنگ اقتصاد _ شایان ذکر است بانک کشاورزی در اجرای برنامه ها و سیاست های دولت سیزدهم در زمینه حفظ، ارتقا و تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور مأموریت های مهمی بر عهده داشته و همواره نقش موثری ایفا کرده است که از جمله مهمترین این مأموریت ها که با پشتوانه مطالعات و تجربیات گذشته،سرآمدی در شبکه تولید و توزیع مواد غذایی در قالب زنجیرههای تأمین بوده است.
لازم به یادآوری است که غالب این تسهیلات نقدی پرداختی، طی کمتر از سه سال گذشته در بخش های زراعت، باغداری، مرغداری و دامداری، شیلات و آبزیان و همچنین صنایع وابسته و خدمات کشاورزی پرداخت شده و سه بخش صنایع وابسته، مرغداری و دامداری و زراعت به ترتیب با دریافت ۲۰۴ ،۷۷و ۷۰ هزار میلیارد تومان بیشترین سهم از تسهیلات پرداختی را به خود اختصاص داده اند.
همچنین بانک کشاورزی برای بالابردن سهولت، سرعت، دقت و امنیت انجام عملیات اعتباری و جلب رضایت مشتریان، با ارائه خدمات بانکی غیرحضوری نظیر احراز هویت، افتتاح حساب، پرداخت تسهیلات، بازپرداخت اقساط، صدور سفته الکترونیکی و … از طریق سامانه های “باران” “آسان” “سامانه بازارگاه محصولات کشاورزی” “سامانه نظارت بر مصرف تسهیلات” و غیره موفق عمل نموده است .
یکی دیگر از رویکردهای محوری بانک کشاورزی در مسیر رسالت پشتیبانی از زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و حفظ پویایی چرخه اقتصادی این بخش است که از اهداف عالی آن حمایت از تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان بخش کشاورزی می باشد.
باید اذعان داشت که این بانک در راستای تامین مالی بخش کشاورزی و تحقق سیاست های دولت در زمینه افزایش تولید و اشتغالزایی در کشور و برای تقویت بخش کشاورزی و صنایع و خدمات وابسته به آن تسهیلات قابل توجهی پرداخت کرده و مابقی عمدتا در قالب تسهیلات قرض الحسنه و یا در راستای تجهیز منابع و تقویت توان حمایتی بانک از بخش کشاورزی بوده است.
نتیجه:
در ارزیابی اقدامات ارزنده بانک کشاورزی در زمینه پرداخت تسهیلات در شعب بانک کشاورزی سراسر کشور در دولت سیزدهم روند عملکردی این بانک مثبت و روبه رشد بوده است که مبتنی بر شواهد و قراین موجود؛ و دستیابی به این موفقیت را می توان مرهون حمایت و همراهی مطلوب دولت و هم افزایی وهمدلی مخاطبان و همچنین تلاش و تعهد مدیران وکارکنان این بانک اشاره داشت.
گفتنی است درجمع بندی نهایی، همواره رویکردهای مطلوب بانک کشاورزی در مسیر آبادانی و خودکفایی کشور بوده که با اهداف عالی نیل به توسعه پایدار، بهینه سازی مصرف منابع آب، خاک و انرژی، استفاده از روش ها و فناوری های نوین و دانش بنیان و ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی وتأمین زنجیره غذایی می باشد.
لازم بذکر است، اهم تسهیلات پرداختی حمایتی و مشارکت در احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و صنایع وابسته بوده که از اقدامات ارزنده این بانک محسوب میشود.
ودر پایان می بایست گفت:بانک کشاورزی در اجرای برنامه ها و سیاست های دولت سیزدهم در زمینه حفظ، ارتقا و تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور مأموریت های مهمی وچشمگیری بر عهده داشته و عملکردی در خور و مثبتی ایفا نموده است .
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: