تامین امنیت غذایی کشور بواسطه عاملیت تضمینی خرید گندم توسط بانک کشاورزی
بانک کشاورزی یکی از پایه های تامین امنیت غذایی کشور بوده؛ بویژه در زمینه کالای استراتژیکی گندم که قوت غالب افراد اجتماع نیز بشمار می آید.
فرهنگ اقتصاد _ بانک کشاورزی در این زمینه نقش محوری وکلیدی در گذرگاه غذایی کشورایفاکرده است که از ثمرات ارزنده آن سرآمدی در شبکه تولیدات محصولات کشاورزی و توزیع مواد غذایی که در قالب زنجیرههای تأمین بوده؛بویژه این کالای استراتژیک را نیز برعهده داشته است.
در دنیای امروز، گندم نه تنها یک ماده غذایی اساسی و مهم است بلکه از لحاظ سیاسی نیز اهمیتی همپایه نفت و حتی برتر از آن دارد، در واقع باید گفت سلاح گندم از سلاح نظامی قدرتمندتر است.
گندم به عنوان غله استراتژیک در ایران و جهان ، نقش محوری در تامین امنیت غذایی کشور دارد و بانک کشاورزی با هدف حمایت از تولید در بخش کشاورزی وکمک به تامین امنیت غذایی کشور، با تمام توان برای اجرای هرچه بهتر عاملیت خرید تضمینی گندم در سطح کشور تلاش می کند.
بانک کشاورزی از آغاز فصل خرید تضمینی گندم، ۳۰۳ هزار میلیارد ریال از مطالبات گندم کاران به حساب آنان واریز کرده است.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این مبلغ مربوط به تعداد ۲۵۳ هزار و۶۱۲ محموله گندم به وزن حدودی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن بوده است.
پیرو همین گزارش با واریزی های انجام شده تا تاریخ ۱۹ خرداد ماه؛ ۸۱ هزار و ۴۱۸ کشاورز مطالبات خود را دریافت کرده اند.
این گزارش می افزاید: مابقی مطالبات به محض واریز توسط سازمان هدفمندسازی یارانه ها به حساب بانک، در کوتاه ترین زمان ممکن به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.
بانک کشاورزی با هدف حمایت از تولید در بخش کشاورزی وکمک به تامین امنیت غذایی کشور، با تمام توان برای اجرای هرچه بهتر عاملیت خرید تضمینی گندم در سطح کشور تلاش می کند.
درارزیابی نقش بانک کشاورزی در پرداخت مطالبات گندمکاران باید اشاره داشت باتوجه به اینکه گندم یکی از ۳۲ قلم کالای اساسی است که از سوی دولت خرید تضمینی میشود
سال گذشته افزایش نرخ خرید تضمینی موجب شد تا پول گندمکاران با تأخیر چند ماهه همراه باشد.
نرخ خرید تضمینی گندم امسال هر کیلو گرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و گندم دوردوم ۱۸ هزار تومان است.
با آغاز فصل خرید تضمینی گندم در کشور، بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک تخصصی بخش کشاورزی، نقش بسیار مهمی در پرداخت مطالبات گندمکاران داشته است.
نتیجه:
لازم به یادآوری است که از اهداف عالی بانک کشاورزی حمایت از تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان بخش کشاورزی می باشد وگفتنی است درجمع بندی نهایی، همواره رویکردهای مطلوب بانک کشاورزی در مسیر آبادانی و خودکفایی کشور بوده که با اهداف عالی نیل به توسعه پایدار، بهینه سازی مصرف منابع آب، خاک و انرژی، استفاده از روش ها و فناوری های نوین و دانش بنیان و ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی وتأمین زنجیره غذایی می باشد و عملکردی در خور و مثبتی ایفا نموده است.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: