با تصویب افزایش ده هزار میلیارد ریالی سرمایه
بانک کارآفرین ششمین بانک خصوصی کشور شد
با برگزاری مجمع فوق العاده عادی بانک کارآفرین و تصویب سهامداران بانک کارآفرین با افزایش ۱۰هزار میلیاردریالی سرمایه اولیه خود، در رتبه ششمین بانک خصوصی کشور قرار گرفت.
فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین؛ مجمع عمومی فوقالعاده بانک کارآفرین، به منظور تصمیمگیری در خصوص افزایش سرمایه و اصلاح ماده مربوطه در اساسنامه، با حضور بیش از ۷۴درصد سهامداران، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، نماینده بانک مرکزی، نماینده بازرس و حسابرس قانونی برگزار شد.
پس از قرائت دستور جلسه و همچنین مجوزهای قانونی، سهامداران با افزایش سرمایه ۲۰درصدی از محل سود انباشته و اندوختهها موافقت کردند و رسما سرمایه بانک کارآفرین با افزایش ۱۰هزار میلیاردریالی از ۵۰ هزار میلیارد ریال به ۶۰هزار میلیارد ریال افزایش یافت.
در این مجمع پس از ارائه گزارش رضاراضیزاده عضو هیات مدیره و معاون مالی و امور مجامع بانک و قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، سهامداران با افزایش سرمایه بانک کارآفرین از ۵۰ هزار میلیارد ریال به ۶۰هزار میلیارد ریال از محل سود انباشته رای مثبت دادند. این مرحله از افزایش سرمایه در بانک بدون نیاز به آورده نقدی از سوی سهامداران و به میزان ۱۰هزار میلیاردریال صورت گرفت.
یکی از بانکهای پیشرو شبکه بانکی خواهیم شد
دکتر احمد بهاروندی مدیرعامل بانک کارآفرین در این مجمع ضمن اشاره به گزارش فعالیتهای انجام شده بانک در یک سال گذشته، گفت: پس از افزایش سرمایه بانک در سال گذشته، تمرکز بانک بر بهبود مستمر و توسعه فعالیتهای بانک در حوزه کسب و کار بود که در حال حاضر بخش قابل توجهی از این بهبودها صورت پذیرفته است و حتی میتوانیم نوید دهیم در آینده نزدیک در این بخشها بعنوان یکی از بانکهای پیشرو در شبکه بانکی معرفی خواهیم شد.
وی بخش بینالملل و فناوری اطلاعات را بعنوان دو بخشی خواند که در یک سال گذشته کاستیهای خود را رفع کردهاند و ادامه داد: در حال حاضر در حوزه بین الملل در شبکه بانکی یکی از بهترینها هستیم، در بخش فناوری اطلاعات نیز در سال آینده با توجه به مزیتهای ایجاد شده، بانک کارآفرین به عنوان یکی از بانکهای پیشرو در بخش فناوری اطلاعات مطرح و شناخته خواهد شد.
مدیرعامل بانک کارآفرین، با اشاره به الزام قانونی بانک مرکزی برای افزایش سرمایه اولیه بانکهای خصوصی به ۲۰۰ هزار میلیاردریال تا سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: در سالهای گذشته به صورت متناوب افزایش سرمایه بانک انجام شده است و تلاش خواهیم کرد تا طبق این الزام سرمایه اولیه بانک به عدد مورد قانونی برسانیم که این امر هم موجب تحکیم بانک و هم رعایت استانداردها خواهد شد.
بهاروندی تاکید کرد: قطعا در سال آینده سرمایه اولیه بانک به۲۰۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید که این روند رو به رشد مرهون تلاش همکاران و حمایتهای سهامداران محترم است.
ششمین بانک خصوصی میشویم
در جریان برگزاری این مجمع رضا راضی زاده عضو هیات مدیره و معاون مالی و امور مجامع با اشاره به روند تغییرات سهام بانک در ۲۵سال گذشته گفت: بحث افزایش سرمایه بانک، در سالهای گذشته همواره مورد تاکید بوده است و این روال بعد از افزایش سرمایه سال ۱۳۹۹ به صورت پیوسته هر ساله تکرار شده تا مزایای مهمی از جمله معافیت مالیاتی بانک از این منظر محقق شود.
به گفته وی، بانک کارآفرین با افزایش سرمایه خود به ۶۰هزار میلیار ریال به جایگاه ششمین بانک خصوصی در شبکه بانکی ارتقا خواهد یافت.
راضی زاده در برشمردن دلایل افزایش سرمایه بانک به رعایت الزام بانک مرکزی، استفاده از معافیت مالیاتی، انتقال اندوخته سود سرمایه اشاره کرد و گفت: با افزایش سرمایه تنها از محل معافیت مالیاتی ۱۱۲ میلیارد تومان صرفهجویی در بانک صورت خواهد گرفت.
این عضو هیات مدیره همچنین محل منابع مورد نیاز برای افزایش سرمایه بانک را ۲۸۶میلیارد تومان سود انباشته و ۷۱۳ میلیارد تومان محل تسعیر ارز خواند و افزود: برای رسیدن به سرمایه۲۰۰ هزار میلیاردریالی مورد نظر بانک مرکزی در سال آینده باید از منابعی همچون استفاده از اندوختهها، استفاده از سود انباشته سالانه، استفاده از روش افزایش نقدی سرمایهگذاران بانک و در نهایت تجدید ارزیابی داراییهای بانک در سال آینده مورد توجه است.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: