درخشش پتروشیمی مسجدسلیمان در جشنواره پژوهشگران برتر صندوق بازنشستگی کشوری
در مراسمی با حضور اعضای هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری، دو پژوهشگر شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان به پاس تلاشهای ارزشمندشان در حوزه تحقیق و توسعه، موفق به کسب لوح تقدیر شدند. این موفقیت در حالی حاصل شد که پژوهشهای این دو پژوهشگر از میان 432 اثر پژوهشی ارائه شده به دبیرخانه جشنواره به عنوان برترین پژوهشها انتخاب شدند.
فرهنگ اقتصاد _در مراسمی با حضور اعضای هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری، دو پژوهشگر شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان به پاس تلاشهای ارزشمندشان در حوزه تحقیق و توسعه، موفق به کسب لوح تقدیر شدند. این موفقیت در حالی حاصل شد که پژوهشهای این دو پژوهشگر از میان ۴۳۲ اثر پژوهشی ارائه شده به دبیرخانه جشنواره به عنوان برترین پژوهشها انتخاب شدند.
در هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۳، جشنواره پژوهشگران برتر صندوق بازنشستگی کشوری با هدف تقدیر از پژوهشگران برتر و تشویق به فعالیتهای تحقیقاتی در شرکتهای تابعه این صندوق برگزار شد. در این جشنواره، مهندس فرشید نیکبخش و مهندس حسین جعفری از شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.
مهندس نیکبخش با ارائه دو پژوهش ارزشمند با عناوین “موردکاوی Corrosion FRETTING بین سطوح در تماس شفت و بیکینگ الکتروموتور” و “تحلیل تجربی و فنی، بررسی عوامل ریشه ای خرابی (RCA) بر عملکرد فن دمنده ۸۵۰۲ واحد اوره و گرانول”، توانست نظر داوران را به خود جلب کند. پژوهشهای ایشان به بهبود عملکرد تجهیزات و افزایش بهرهوری در شرکت کمک شایانی خواهد کرد.
همچنین، مهندس حسین جعفری با ارائه پژوهش “امکانسنجی و تحلیل فنی اقتصادی ساخت یک نیروگاه فتوولتاییک با استفاده از نرم افزار Retscreen”، گامی مهم در جهت توسعه انرژیهای پاک و کاهش هزینههای تولید برداشته است.
در این مراسم، دکتر عباس معظمی، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان نیز به پاس حمایتهای ایشان از تحقیق و توسعه در این شرکت، لوح تقدیری از سوی آقای وحید محمودی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری دریافت کرد.
لازم به ذکر است که چکیده مقالات برگزیده در ویژه نامه هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۳ توسط موسسه راهبردهای بازنشستگی صبا و صندوق بازنشستگی کشوری چاپ و انتشار یافته است.
این موفقیت بزرگ برای شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان، نشاندهنده تعهد این شرکت به نوآوری و بهبود مستمر است. همچنین، این دستاورد میتواند الگویی برای سایر شرکتهای تابعه صندوق بازنشستگی کشوری باشد تا به صورتی موثر از تحقیق و توسعه در ارتقای بهرهوری و کاهش هزینهها بهره مند گردند.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: