محمدی اعلام کرد: پتروشیمی صنعت اول کشور
چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ایران پلاست با وجود محدودیت های سخت کرونایی در بهمن 99 برگزار شد. حضور فعالان صنعت پتروشیمی در این نمایشگاه، رونق این صنعت را دوچندان کرد. بهزاد محمدی معاون وزیر و مدیرعامل صنعت پتروشیمی هم در این باره متذکر شد و صنعت پتروشیمی را صنعت اول کشور دانست.

فرهنگ اقتصاد – بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه چهاردهمین نمایشگاه ایران پلاست با حضور بیش از ۲۰۰ شرکت و همچنین ۲۵۰ بازرگان از ۱۰ کشور خارجی برگزار شد، گفت: نمایشگاه خیلی منظم و با کیفیت شروع شد و انتظار ما این است که با حضور شرکت های پتروشیمی تولید پلمیری توانسته باشیم اعتماد را با صنایع پایین دستی خود ایجاد کنیم به طوری که نیازهای صنایع پایین دستی در این حوزه احصا و به تولیدکنندگان و تصمیم گیرندگان این صنعت منتقل شود و با داده هایی که در این صنعت به دست آمده، بتوانیم تولید هوشمندتر در جهت تامین هم میزان و هم تنوع گریدی که صنایع پایین دستی دارند، حرکت کنیم به طوری که باعث تقویت تجارت در این حوزه شویم.
وی در افزود: جلسات خوبی در این نمایشگاه با شرکت های خارجی برگزار شد و امیدواریم که تجارت هوشمندانه ای در این زمینه با شرکت خارجی داشته باشیم.
محمدی در پاسخ به این سوال که نهاد حاکمیتی و نظارتی شرکت ملی صنایع پتروشیمی چگونه توسط شما مدیریت شد تا این حجم موفقیت حاصل شود و چگونه از موفقیت در صنعت پتروشیمی برای دیگر صنایع الگوبرداری کنیم، گفت: به نظر من اگر توسعه ای می خواهد رخ دهد، باید توسعه ای هوشمند باشد یعنی مبتنی بر دانش، تفکر و پتانسیل داخل کشور و صنعت پتروشیمی در حال انجام این حرکت هوشمند است؛ به طوری که نه تنها طرح های در دست اجرا مدیریت می شود بلکه نقشه راه تا سال های آتی نیز ترسیم شده است.
محمدی افزود: ما در گام چهارم صنعت پتروشیمی طرح های زیادی ترسیم کردیم و همچنین پروسه سرمایه گذاری در طرح ها را انجام دادیم تا ما مجموع پازل صنعت را کامل در اختیار داشته باشیم. تمرکز ما در صنایع پایین دست است که با این کار علاوه بر تامین نیازهای داخلی بتوانیم صادرات هم در محصولات این حوزه داشته باشیم.
وی گفت: پتروشیمی صنعت اول کشور است و حتما نیاز دارد توسط دولت و مجلس حمایت و پشتیبانی شود تا بتوانیم رشد خود را همچنان داشته باشیم و توانیم گام بلندی را با ظرفیت بیش از ۱۵۰ میلیون تن تولید در سال ۱۴۰۶ را داشته باشیم و درآمد این صنعت را به بالای ۴۰ میلیارد دلار در سال افزایش دهیم.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: