
تقدیر وزیر اقتصاد از حمایت های بانک ملی ایران در راستای نصب تجهیزات در گمرک ماهیرود
وزیر اقتصاد از کمک ها و پرداخت تسهیلات برای ساخت و نصب تجهیزات (ایکس ری) در گمرکات ماهیرود خراسان جنوبی از بانک ملی ایران تقدیر و تشکر کرد.

ساعت کار شعب خراسان رضوی تغییر کرد
بنا به اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان خراسان رضوی، ساعت کاری شعبه بانک کارآفرین در این استان تا اطلاع ثانوی تغییر کرد.

همدلی، پشتکار و پیگیری، رمز رسیدن به اهداف است
مدیرعامل بانک دی همدلی، پشتکار و پیگیری را رمز رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده دانست و گفت: بانک دی، با همدلی و تقویت همبستگی همه عوامل در حال پیشرفت است و آمار موجود از بهبود هر چه بیشتر شاخصهای عملکردی بانک حکایت دارد.

دیجیتالی شدن بانکها را به فینتکها بسپارید
نایب رئیس هیاتمدیره بانک تجارت بر اهمیت توجه به ابعاد اثرگذاری بانکداری دیجیتال در صنعت بانکداری و اعتماد بانکها به فینتکها در این عرصه تاکید کرد.

معرفی عضو مستقل و دبیر کمیته ریسک بانک دی
در راستای رعایت الزامات ناظر بر حاکمیت شرکتی، دبیر و عضو مستقل کمیته ریسک بانک دی پس از تائید صلاحیت حرفه ای از سوی بانک مرکزی منصوب شدند.

تداوم صدرنشینی های بانک ملت در نظام بانکی کشور
بانک ملت در پایان آبان ماه سال جاری نیز صدرنشینی های خود را در بسیاری از شاخص های مالی نظام بانکی تداوم بخشید.

تسریع و تسهیل فرآیندهای اعطای تسهیلات به طرح های دارای اولویت در دستور کار شعب بانک صنعت و معدن است
اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل بانک صنعت و معدن که به استان سمنان سفر کرده بودند، ضمن بازدید از چندین طرح مهم صنعتی در این استان بر تسریع و تسهیل فرآیندهای اعطای تسهیلات به طرح های دارای اولویت تأکید کردند.

خاص ترین شعبهی بانک کارآفرین افتتاح شد
همزمان با بیست و سومین سالگرد تاسیس بانک کارآفرین، ساختمان جدید شعبه آقا بزرگی با نمایی خاص، امروز با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد بانک بطور رسمی افتتاح شد.

برگزاری اولین جلسه کمیته بهره وری بانک ملی ایران
اولین جلسه کمیته بهره وری بانک ملی ایران با حضور محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول، رئیس اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک و دیگر مسئولان و کارشناسان امر برگزار شد.

بالغ بر۱۴.۱۶۰ میلیارد ریال برای تأمین و تولید کالاهای اساسی تسهیلات پرداخت شد
این روزها دیگر اهمیت امنیت غذایی بر کسی پوشیده نیست. گزارشهای منتشرشده از سوی سازمان جهانی فائو نشان میدهد که برای تأمین غذای جمعیت 9 میلیارد نفری دنیا در سال 2050 باید دو برابر میزان کنونی تولید کرد.